Dreamkiller

politika, igazsag, deviza, hitel, átverések, csalás.

FONTOS!

Ha van velemenyed, vagy egy cikked, amit latni szeretnel az oldalon, azt ide kuld: dreamkiller01@rocketmail.com Az oldal es annak szerzoi elitelnek minden eroszakra buzdito, rasszista, kirekeszto tevekenyseget. Ilyen jellegu kommentek irasa, vagy ilyen jellegu oldalak linkjeinek az oldalon valo elhelyezese szigoruan TILOS!

Ajánlott oldalak

Friss topikok

Címkék

11 (1) 15 (1) alexa (1) amerika (2) anglia (1) báb (1) bank (5) barack (1) béke (1) czirmes (2) deviza (5) devizahitel (5) ellehetetlenülés (3) elnök (2) európa (1) fed (2) for (1) forradalom (2) haza (2) hazugság (4) hitel (4) hitelkárosultak (2) illegális (4) imf (1) jogtalan (5) jorge (1) kamat (1) károsult (3) követelés (2) köztársaság (1) levél (1) london (1) magyarország (1) narvaez (1) new (1) obama (1) október (1) parlament (1) pénz (1) per (2) street (1) szakszervezet (1) szeptember (1) szerződéssemmisség (3) tüntetés (1) uzsora (4) v (1) vendetta (1) wall (1) wtc (2) york (1) zeitgeist (1) Címkefelhő

Mégsem lehet olyan rosz, ha maradnak!

2011.09.23. 17:04 Dreamkiller.

"Élesen kritizálta a végtörlesztéssel kapcsolatos terveket az Erste és a Raiffeisen vezetője, ugyanakkor jelezték, hogy semelyik bank nem tervezi, hogy kivonul Magyarországról.

"Nem hagyjuk, hogy elűzzön bennünket egy olyan ellenséges gazdaságpolitika, amely Magyarországnak súlyos károkat okoz" - nyilatkozta a Napi Online-nak az Erste Group elnök-vezérigazgatója.

Mivel Magyarország már nem szavatolja a befektetések jogbiztonságát, a befektetők elfordulnak Magyarországtól. Andreas Treichl szerint e lépések nyomán a régiós befektetések rövid távon inkább Csehországba, Romániába vagy Szlovákiába vándorolnak.

Az Erste az üzleti fejlesztésekre szánt forrásokat a fentiek miatt nem Magyarországon fekteti majd be - monta Andreas Treichl. Az Erste Group elnök-vezérigazgatója egy korábbi nyilatkozatában ugyanakkor hangsúlyozta: a szilárd tőkemegfeleléshez, likviditáshoz szükséges tőkét mindig biztosítani fogják a magyar Erstének - bár a társaság erre még nem szorult rá.

Andreas Treichl hangsúlyozta, az Erste Bank stratégiája hosszabb távú és független a rossz politikai döntésektől. "Magyarország jelentős része piacunknak. Bankunkat kétszáz évvel ezelőtt alapították, és ügyfeleinkkel együtt már számos gazdasági válságot átvészeltünk" - mondta a lapnak.

Hasonlóan nyilatkozott tegnap Walter Rothensteiner, a Raiffesien vezérigazgatója is a Portfolio szerint. "Nem azért megyünk az országokba, hogy utána az első szélnél kivonuljunk" - mondta, ugyanakkor a bankvezér szerint "nagyon, nagyon súlyos hibát" követett el a magyar kormány a végtörlesztési tervekkel."

Forras: index.hu

Csak annyit fuznek hozza, hogy ha a nep akaratan mulna, most mindegyik bortonben csucsulne, nem pedig tovabb nyereszkednenek rajtunk.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dreamkiller.blog.hu/api/trackback/id/tr873251477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása