Dreamkiller

politika, igazsag, deviza, hitel, átverések, csalás.

FONTOS!

Ha van velemenyed, vagy egy cikked, amit latni szeretnel az oldalon, azt ide kuld: dreamkiller01@rocketmail.com Az oldal es annak szerzoi elitelnek minden eroszakra buzdito, rasszista, kirekeszto tevekenyseget. Ilyen jellegu kommentek irasa, vagy ilyen jellegu oldalak linkjeinek az oldalon valo elhelyezese szigoruan TILOS!

Ajánlott oldalak

Friss topikok

Címkék

11 (1) 15 (1) alexa (1) amerika (2) anglia (1) báb (1) bank (5) barack (1) béke (1) czirmes (2) deviza (5) devizahitel (5) ellehetetlenülés (3) elnök (2) európa (1) fed (2) for (1) forradalom (2) haza (2) hazugság (4) hitel (4) hitelkárosultak (2) illegális (4) imf (1) jogtalan (5) jorge (1) kamat (1) károsult (3) követelés (2) köztársaság (1) levél (1) london (1) magyarország (1) narvaez (1) new (1) obama (1) október (1) parlament (1) pénz (1) per (2) street (1) szakszervezet (1) szeptember (1) szerződéssemmisség (3) tüntetés (1) uzsora (4) v (1) vendetta (1) wall (1) wtc (2) york (1) zeitgeist (1) Címkefelhő

Hitelkárosultak követelése a kormánytól

2011.09.06. 20:39 Dreamkiller.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A devizahitel károsultak olyan intézkedést követelnek a kormánytól, amellyel szavatolják, hogy annyit kelljen visszafizetniük, amennyit ténylegesen vállaltak, a banknak kötelessége legyen elszámolni mit, mennyivel és milyen jogalapon emelt, ha pedig megtagadja az elszámolást, akkor a szerződés azonnali hatállyal váljék semmissé – adta hírül a Magyar Szociális Fórum a Hitelkárosultakra hivatkozva.


A devizahitelesek nem tartanak igényt arra, hogy más adófizetők terhére finanszírozzák a bankok által nekik okozott károkat, hanem arra tartanak igényt, hogy a bankokat megrendszabályozzák, és kötelezzék őket a korrekt elszámolásra. A törlesztő részletek egyoldalú, és jogalapot nélkülöző emeléséből keletkezett túlfizetéseket számítsák be a tőkébe, s ezzel csökkentsék a tartozásukat. Egyidejűleg a kormány szüntesse meg a hiteles klientúrájának közpénzből nyújtott kamattámogatást.


Jogszabállyal kell kötelezni a hitelezőket arra, hogy kártérítésben részesítsék azokat, akiket már kiforgattak a vagyonukból, és akiktől csalárd módon, jogtalanul elvették az otthonukat.


A Hitelkárosultak követelik a kormány által július 1-vel megszüntetett kilakoltatási és árverezési moratórium azonnali helyreállítását. A jövedelemhiány nem lehet ok a kilakoltatásra, a családok szétválasztására, az emberek megnyomorítására – hangoztatják.


A kormány soron kívül hozzon rendeletet a devizahitelek törlesztő részleteinek befagyasztásáról a szerződések megkötésének időpontjában rögzített összegre mindaddig, amíg le nem zárul a hitelezési gyakorlat felülvizsgálása, és meg nem születnek a szükséges törvények.

Forras:hitelkarosultakert.hu/index.php

1 komment

Címkék: per hitel illegális deviza követelés devizahitel jogtalan uzsora károsult ellehetetlenülés hitelkárosultak szerződéssemmisség

A bejegyzés trackback címe:

https://dreamkiller.blog.hu/api/trackback/id/tr923207422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TB2010 2011.09.07. 08:26:11

Addig is, a rendesen fizető adósok, szövetségben, csökkenthetik hitelterheiket: www.devizaados.hu
süti beállítások módosítása