Dreamkiller

politika, igazsag, deviza, hitel, átverések, csalás.

FONTOS!

Ha van velemenyed, vagy egy cikked, amit latni szeretnel az oldalon, azt ide kuld: dreamkiller01@rocketmail.com Az oldal es annak szerzoi elitelnek minden eroszakra buzdito, rasszista, kirekeszto tevekenyseget. Ilyen jellegu kommentek irasa, vagy ilyen jellegu oldalak linkjeinek az oldalon valo elhelyezese szigoruan TILOS!

Ajánlott oldalak

Friss topikok

Címkék

11 (1) 15 (1) alexa (1) amerika (2) anglia (1) báb (1) bank (5) barack (1) béke (1) czirmes (2) deviza (5) devizahitel (5) ellehetetlenülés (3) elnök (2) európa (1) fed (2) for (1) forradalom (2) haza (2) hazugság (4) hitel (4) hitelkárosultak (2) illegális (4) imf (1) jogtalan (5) jorge (1) kamat (1) károsult (3) követelés (2) köztársaság (1) levél (1) london (1) magyarország (1) narvaez (1) new (1) obama (1) október (1) parlament (1) pénz (1) per (2) street (1) szakszervezet (1) szeptember (1) szerződéssemmisség (3) tüntetés (1) uzsora (4) v (1) vendetta (1) wall (1) wtc (2) york (1) zeitgeist (1) Címkefelhő

Eltitkolt orvosság: az ezüstkolloid!

2011.09.05. 18:59 Dreamkiller.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az ezüstkolloiddal rengeteg betegséget lehet gyógyítani. Baktériumölő hatása nagyobb, mint bármely antibiotikumnak. De miért nem ismeri senki?

-----

Mi az az ezüstkolloid?

Az ezüstkolloid egy vöröses, vagy átlátszó színű folyadék (ionizált vízbe ezüst részecskéket - kolloidokat - keverenek). Baktérium-, vírus- illetve mikroba ölő hatása nagyon nagy: a legtöbb antibiotikum féltucatnyi organizmust pusztít el, az ezüstkolloid azonban képes akár 650-et is. Az ezüst egy kristályos szerkezetű anyag, melyet jellemzően az emberi szervezet csak ilyen apró részecskékre bontva, tehát kolloid formában képes felhasználni.

-----

Hogyan hat?

A vírusokban, baktériumokban, gombákban és parazitákban különböző enzimek segítik a kórokozók anyagcseréjét. Az ezüstkolloid ezeket az enzimeket gátolja, így okozva a korokozó pusztulását. Ehhez nagyjából hat prcre van szüksége.

-----

Mire jó?

Használható a testfelszínen, külsőleg, belsőleg, gombás fertőzések, ekcéma és még nagyon sok más fertőzés kezelésére. Egyes kutatók szerint második immunrendszerünket biztosíthatná, ezáltal megvédene a legtöbb kórokozóval szemben. Több amerikai példa szolgál pozitív eredményekkel például az AIDS, a herpesz, a gombásodás, a candida, a szifilisz esetében, sőt bizonyos esetekben a rák leküzdésében is hatásos lehet.

Külsőleg milyen betegségekre használható?

Pattanások, ótvar, skarlát Sok esetben a bőrrák kezelésében is nagyon hatékony Szemgyulladás, fülgyulladás, szájfertőzések Égés, fagyás, napégés Szemölcsök, herpesz

Belsőleg milyen betegségekre használható?

Szénanátha, allergia Tüdőgyulladás, megfázás, influenza Staphylococcusos és streptococcusos fertőzések Légzőszervi, orrüregi megbetegedések Vérpanaszok, leukémia, agyhártyagyulladás Gyomorfekély Lyme-kór, szifilisz Cukorbetegség Több esetben a HIV-vírussal szemben is hatékonynak bizonyult

Milyen egyéb területeken lehet alkalmazni?

Horzsolásra, Nyílt sebre, Ekcémára, Szúnyogcsípésre,

Illetve bármilyen gombás fertőzés esetén (körömágyi gomba, lábgomba, hüvelygomba)

-----

Ha ennyire jó, akkor miért nem tudnak róla a betegek?

Ennek oka, hogy senki nem szabadalmaztatta, és valószínű soha nem is fogja. Miért?

Egyik intézet sem szeretne előállni azzal, hogy új ellenszert talált a rák vagy az AIDS ellen. Ha ezt megtennék, akkor új hatóanyagnak kellene nevezni, ez pedig ahhoz vezetne, hogy bevonnának minden ezüstkolloidot tartalmazó szert azzal, hogy mint minden új hatóanyagnak, ennek is be kell vizsgálni hatásait. Ez pedig minden 1938 előtt is használt gyógyszer - melyek törvény szerint jelenleg megengedett minősítésűek - újraminősítéséhez vezetne. Arról nem is beszélve, hogy ez a bevizsgálás ki tudja meddig tartana, lehet, hogy évekig nem jutnánk hozzá az ezüstkolloidhoz.

Az is közre játszik a szabadalmaztatás elmaradásában, hogy egyetlen kutatóintézetnek vagy gyógyszergyártó cégnek sem éri meg egy olyan „gyógyszer” kiadásának költségeit magára vállalnia, mely egyszerűen beszerezhető feltételek mellett otthon is előállíthatóak. Ha nem akarsz pepecselni, akkor nézd ismerkedj meg az Ezüstcseppekkel.

A másik fő oka a szer rejtegetésének az, hogy egyetlen gyógyszeripari cég sem szeretne csődbe menni. Képzeld csak el, hogy egy hatékony rák, vagy AIDS ellenes, vagy bármilyen vírusölő gyógyszer milyen profitoktól fosztaná meg a jelenlegi gyógyszergyártókat. Természeten az ezüstkolloid hatásának kutatása nem tart még itt, de ki tudja megfelelő körülmények között milyen készítményeket lehetne belőle létrehozni. Miért nem kapsz elég felvilágosítást a legtöbb tájékoztatóból? Egyes cégek többször nekifutottak, hogy elérjék az ezüstkolloid betiltását, de szerencsére nem arattak teljes sikert. Azt azonban sikerült elérniük, 1999-ben az Egyesült Államok legnagyobb gyógyszerügyi hatósága közzétette azt a nyilatkozatot, miszerint az ezüsttartalmú készítmények nem egészségesek, sőt nagyobb mennyiség esetén használatuk nem biztonságos.

Mára annyiban változott a helyzet, hogy bár még mindig senki nem bizonyította laboratóriumi körülmények között az ezüstkolloid hatását, mégis egyre többen használják sikerrel. Azt azonban ne felejtsd el, hogy a sok jó tapasztalat mellet néha rosszat is hallani lehet. Ha használnád az ezüstkolloidot, nem árt, ha előtte egyeztetsz háziorvosoddal.

Az ezüstkolloid AIDS ellenes hatásáról még több információt a hivpozitiv.hu alapítvány és shivamantra oldalán találhatsz! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dreamkiller.blog.hu/api/trackback/id/tr103204731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása