Dreamkiller

politika, igazsag, deviza, hitel, átverések, csalás.

FONTOS!

Ha van velemenyed, vagy egy cikked, amit latni szeretnel az oldalon, azt ide kuld: dreamkiller01@rocketmail.com Az oldal es annak szerzoi elitelnek minden eroszakra buzdito, rasszista, kirekeszto tevekenyseget. Ilyen jellegu kommentek irasa, vagy ilyen jellegu oldalak linkjeinek az oldalon valo elhelyezese szigoruan TILOS!

Ajánlott oldalak

Friss topikok

Címkék

11 (1) 15 (1) alexa (1) amerika (2) anglia (1) báb (1) bank (5) barack (1) béke (1) czirmes (2) deviza (5) devizahitel (5) ellehetetlenülés (3) elnök (2) európa (1) fed (2) for (1) forradalom (2) haza (2) hazugság (4) hitel (4) hitelkárosultak (2) illegális (4) imf (1) jogtalan (5) jorge (1) kamat (1) károsult (3) követelés (2) köztársaság (1) levél (1) london (1) magyarország (1) narvaez (1) new (1) obama (1) október (1) parlament (1) pénz (1) per (2) street (1) szakszervezet (1) szeptember (1) szerződéssemmisség (3) tüntetés (1) uzsora (4) v (1) vendetta (1) wall (1) wtc (2) york (1) zeitgeist (1) Címkefelhő

"A CIA meg akart ölni" - állítja a venezuelai elnök

2011.09.05. 18:55 Dreamkiller.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A venezuelai elnök azzal vádolta meg az amerikai titkosszolgálatokat, hogy el akarták tenni láb alól. Hugo Chavez azt is hozzátette, hogy szerinte Barack Obama elnök, "aki jószándékú ember", nem is tud az összeesküvésről, de hát "a CIA mindig is az amerikai elnökök fölé helyezte magát". A dél-amerikai ország vezetője már régóta szálka az Egyesült Államok szemében, elsősorban balos nézetei és a Kubához fűződő szoros barátsága miatt. Chavez ezt csak rendszeresen fölerősíti antikapitalista és Amerika-ellenes intézkedéseivel. A venezuelai államfő péntek óta nem mutatkozott nyilvánosan. Akkor az általa létrehozott és vezetett "betelefonálós tévéműsor" ("Halló, elnök úr!") váratlanul megszakadt, aztán a vasárnapra ígért folytatást a tévé "technikai okokra" hivatkozva elhalasztotta. Chavez kedden "került elő" és azt mondta: sikerült megúsznia egy ellene irányuló merényletet.

A venezuelai elnök nem vett részt az új salvadori államfő hétfői beiktatási ünnepségén, mert az utolsó pillanatban lemondta az utat. Most azt állítja, hogy azért, mert venezuelai ellenzékiek egy csoportja, az amerikai titkosszolgálatok "tevékeny közreműködésével", összeesküvést szőtt ellene és meg akarták gyilkolni San Salvadorba érkezésekor. Állítólag a gépét akarták lelőni rakétával.

Forrás: http://www.mixonline.hu 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dreamkiller.blog.hu/api/trackback/id/tr43204722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása