Dreamkiller

politika, igazsag, deviza, hitel, átverések, csalás.

FONTOS!

Ha van velemenyed, vagy egy cikked, amit latni szeretnel az oldalon, azt ide kuld: dreamkiller01@rocketmail.com Az oldal es annak szerzoi elitelnek minden eroszakra buzdito, rasszista, kirekeszto tevekenyseget. Ilyen jellegu kommentek irasa, vagy ilyen jellegu oldalak linkjeinek az oldalon valo elhelyezese szigoruan TILOS!

Ajánlott oldalak

Friss topikok

Címkék

11 (1) 15 (1) alexa (1) amerika (2) anglia (1) báb (1) bank (5) barack (1) béke (1) czirmes (2) deviza (5) devizahitel (5) ellehetetlenülés (3) elnök (2) európa (1) fed (2) for (1) forradalom (2) haza (2) hazugság (4) hitel (4) hitelkárosultak (2) illegális (4) imf (1) jogtalan (5) jorge (1) kamat (1) károsult (3) követelés (2) köztársaság (1) levél (1) london (1) magyarország (1) narvaez (1) new (1) obama (1) október (1) parlament (1) pénz (1) per (2) street (1) szakszervezet (1) szeptember (1) szerződéssemmisség (3) tüntetés (1) uzsora (4) v (1) vendetta (1) wall (1) wtc (2) york (1) zeitgeist (1) Címkefelhő

A NASA elferdítette az űrről alkotott nézetünket

2011.09.05. 18:40 Dreamkiller.

 

 

Mikor néhány embernek panaszkodtam, hogy a NASA meghamisította a Holdra szállást, néhányuk válaszolt valamit a hatásra:

"Még ha a NASA meg is hamisította az Apollot, senkit nem öltek meg, senkit nem sértettek meg. Így miért kellene ezzel foglalkozni?" Először is, megfogalmaztak vádakat a NASA-val kapcsolatosan, hogy néhány embert megöltek. Másodszor, még ha senki sem sérült meg, és még ha ez nem is került semmibe az adófizetőknek, az Apollo Hold csalása mindenkit sért, mert az embereknek elferdítette a világegyetemről alkotott nézetét. Ez viszont más problémákat okoz.

-----

Egy szélsőséges példa segíthet megmagyarázni egy "ártalmatlan" csalás, hogy árthat egy nemzetnek. Képzelje el, hogy az U.S. Haditengerészete meghamisít egy utazást a Csendes Óceán fenekére, és azt állítja szirénekkel teli, technikailag fejlett városok százait fedezte föl. Elutasítaná azt a csalást ártalmatlan tréfa gyanánt?

Az a fajta csalás, többet jelentene pénzpocsékolásnál. Például:

• Szerte a világon emberek milliói kezdenének fantáziálni az Óceán fenekére való utazásról, hogy meglátogassák azokat a városokat.

• Iskolai tankönyvek tanítanának a diákoknak a sellővárosok hihetetlen felfedezéséről.

• Magáncégek keresnének befektetőket a nagy nyomásnak ellenálló tengeralattjárók építéséhez.

• Hiszékeny Amerikaiak kérkednének, hogy csak Amerikának van meg a technológiája a sellővárosok meglátogatásához.

-----

Most gondolkozzunk el az Apollo Hold csalás hatásán.

-----

Láthatják az űrhajósok a csillagokat a Holdról?

A Tudományos Kihívásomnak van egy magyarázó ábrája. A NASA el akarja hitetni velünk, hogy az űrhajósok nem láthatják a csillagokat a Hold felszínéről, vagy oda és visszautazás közben a Holdra. Ha az űrhajósok nem láthatják a csillagokat a világűrben, akkor mit látnak? Fehérséget látnak? Kék eget látnak? Felhőket látnak?

Ha az űrhajósok nem láthatják a csillagokat, mit látnak mikor a világűrt nézik?

Fehér eget látnak? Szivárványokat látnak?

A NASA emberek millióit csapta be, elhitetve, amíg a Holdra utaztak, nem láttak egyetlen csillagot sem.

-----

Mennyire veszélyes a sugárzás az űrben?

1950 előtt senki sem tudta milyen a világűr. Az 1950-es és 1960-as években a NASA szondákat indított az űr vizsgálatára. A NASA felfedezte, a napfény a világűrben tele van röntgensugárral, protonokkal, és más atomi részecskékkel.

A Föld mágneses mezeje és a légköre megvéd bennünket a röntgensugárzástól, atomi részecskéktől. Sok ultraibolya fényt is meggátol a légkör, különösen a magas frekvenciájú ultraibolya fényt.

A NASA gamma sugárzást is fölfedezett az űrben. Bár ennek nagy része nem a Napunktól jött. Helyette, a gamma sugárzás a világegyetem minden irányából jött.

Még meglepőbb, a NASA fölfedezte több gamma sugárzás jön a Holdról mint a Napról. A Hold gamma sugárzás kibocsátásának oka, hogy a Holdat a naprendszerünkön kívülről jövő atomi részecskék bombázzák, és az a bombázás okozza a Holdfelszín gamma sugárzását.

Ez a hatás látható részecskegyorsítókban, atomreaktorokban, és röntgengépekben. Egy röntgengépben egy vastárgyat bombáznak nagysebességű elektronokkal. A fém atomjai röntgensugarak kibocsátásával reagálnak. Minnél gyorsabb az elektron mikor ütközik a tárggyal, annál erősebb a röntgensugár.

A Hold felszínét a világűrből jövő atomi részecskék bombázzák. De a Holdba csapódó részecskéknek nagyobb a sebessége mint a röntgengép elektronjainak. Ennek eredményeként a Hold erős gamma sugárzást bocsát ki, nem gyenge röntgensugarakat. A Hold egy bolygóméretű tárgy egy "kozmikus (méretű) gamma sugár gépben".

Ha a gamma sugárzást lilának látnánk, és ha a légkörünk fölé tudnánk emelkedni, azt találnánk, hogy a Hold ragyogó lila, és sokkal lilább, mint a Nap. One site about moon emitting X-rays and gamma rays

A világűr borzalmas környezet, hasonlóan egy atomreaktor belsejéhez, bár az űrben lévő sugárzás nem annyira koncentrált, mint az atomreaktorban.

Hogy védte meg a NASA az űrhajósokat a röntgensugárzástól, gammasugárzástól, és az atomi részecskéktől? A NASA azt állítja, a sugárzás nem jelentős, így nem volt sok védelemre szükség.

Az igazságot az űrbeli sugárzásról nem lehet addig megtudni, amíg a világnak nem lesznek jobb kormányai.

-----

Alacsony földkörüli pálya biztonságosabb a távoli űrnél John Glenn és más korai űrhajósnak nem volt szüksége nagy sugárvédelemre, mert:

· Csak néhány órát töltöttek az űrben.

· Az alacsony pályán keringő űrhajósok védettek a Napból jövő protonoktól és elektronoktól, mert a Föld mágneses mezeje eltéríti őket.

· A Föld pajzs azoknak a tárgyaknak, amelyek közel vannak hozzá, ahogy az alábbi rajz mutatja.

-----

Ha egy űrhajós utazna a Holdra, először át kellene haladnia a Van Allen sugárövezeten. Ezt a területet magas koncentrációjú protonok és elektronok alkotják.

Ha egy űrhajós a sugárzási övezeten belül utazik, ki lesz téve gamma sugárzásnak, röntgensugárzásnak, atomi részecskéknek, és meteoroknak minden irányból.

Mi történik egy élőlénnyel amint keresztülutazik a Van Allen sugárövezeten? Meddig képes egy élőlény túlélni az övezeten belül? És meddig képes túlélni a világűr sugárzását?

Rengeteg kis meteor is repül minden irányból őrülten nagy sebességgel. Mennyi ideig képes egy űrhajó ellenállni a kis meteorok bombázásának? Meddig képes ellenállni egy űrhajós ruhája a becsapódásoknak? Soha nem tudjuk meg, amíg jobb kormányaink nem lesznek.

-----

A Sarki fények

A Napból jövő atomi részecskék elleni védelem kisebb az északi és a déli pólusoknál, mert a Föld mágneses mezeje lecsökken azokon a helyeken. Néhány a Napból jött elektron és proton belecsapódik a levegő molekuláiba közel a pólusokhoz. Emiatt ragyognak az atomok, épp úgy mint a neon lámpa. A ragyogást "Sarki Fénynek" nevezzük.

A színes sarki fények lenyűgözők, de bizonyítékai annak, hogy a világűr nagyon veszélyes hely. Mivel az atomi részecskék okozzák a légkör ragyogását, mit tennének az űrhajósokkal?

Soha nem tudjuk meg, amíg jobb kormányaink nem lesznek.

Az utazás repülőgépen sugárzásnak tesz ki bennünket

A Föld légköre és mágneses mezője a sugárzás nagy részétől és világűrből jövő részecskéktől megvéd. Emiatt amikor repülőgéppel repülünk kissé megnövekedett sugárzásnak vagyunk kitéve. Minnél magasabban repül a gép, annál több sugárzást tapasztalunk.

Ha közvetlenül az északi és déli pólusok fölött repülnénk, még több sugárzásnak tennénk ki magunkat. Feltételezhetően az összes légitársaság tud erről, így egyikük sem repül a sarkok fölött.

A légitársaságok meg is változtatják az útvonalakat, ha a Nap nagy mennyiségű részecskét bocsát ki a Föld fele. A légitársaságok jobban aggódnak a világűrből jövő részecskék miatt az Apollo űrhajósoknál.

-----

A NASA majmot küld az űrbe 1969-ben

Mielőtt embereket küldenének a Holdra, a NASA elhatározta, hogy kísérletet végez a hosszú ideig tartó űrutazások hatásának a vizsgálatára. 1969. Június 29.-én a NASA egy majmot küldött Föld körüli pályára. A terv szerint 30 napig a majmot Föld körüli pályán keringetik, azután visszahozzák a Földre elemzésre.

A NASA el titkolja ez a majom milyen közel ért a Van Allen sugárzási övezethez, de elismerik néhány nap alatt a körpályán lévő majom egészsége megromlott. A 9. napon a NASA az űrhajó lehozása mellett döntött. A majom 8 órával az űrhajó leszállása után meghalt.

Felszállna egy Holdra menő űrhajóra miután látta, hogy egy majom mindössze 9 napos keringése a Föld körül halállal végződik? Nos, egy hétre rá a majom halála után, az Apollo 11 elindult a Holdra. A majom meghalhatott egyszerűen azért, ahogy a NASA bezárta egy piciny űrhajóba, de még ha így is van, a majom halála szerintem annak a jele, hogy a NASA nem volt kész embereket küldeni a Holdra.

-----

A NASA békákat küld az űrbe 1971-ben

1970 Novemberében, 1½ évvel később állítván, hogy rendelkeznek az embereket a Holdra küldés technológiájával, a NASA két békát küldött Föld körüli pályára 7 napra. A majomtól eltérően, a NASA-nak nem állt szándékában visszahozni a békákat a Földre. Csak megfigyelni akarták a békákat.

Szerintem a majom halála miatt elcsodálkozott a NASA, bármit is életben tudnak-e tartani néhány napnál tovább a világűrben.

Szükségünk van ultraibolya fény elleni védelemre?

Légkör nélkül, ami eltávolítaná a magas frekvenciájú ultraibolya fényt a napfényből, az emberi bőr és szem hamar károsodna. De a NASA egyik videója a Holdon bolyongó űrhajóst mutat, aki a napfényben nem használja a színezett napellenzőjét.

Végül is valaki a földi irányító központból javasolja neki a színes napellenző lehúzását.

Sok Floridába utazó (ember) jobban aggódik az ultraibolya fény miatt, mint az űrhajósok. Az űrhajósok úgy viselkedtek, mintha színpadon lennének, nem egy misztikus és potenciálisan veszélyes környezetben.

-----

A súlytalanság vicces?

A NASA azt a benyomást kelti, hogy a súlytalanság nagyon vicces dolog, mintha egyenlő lenne egy fürdőmedencében lebegni. Bár minden tény azt sugallja, sokkal borzalmasabb mint egy kis csónakban lenni a háborgó tengeren.

A súlytalanság komoly problémákat okoz az emésztőrendszerünkben és az egyensúlyérzékünkben. Az űrhajósok végeredményképp hánynak. Továbbá, hosszasan a súlytalanság állapotában maradni káros az egészségünkre.

Minden űrhajós hány az űrben? Milyen gyakran hánynak az űrhajósok? Van bajuk az alvással? Nehéz nekik lenyelni az ételt?

Az igazságot ezekről a témákról nem tudhatjuk meg, amíg jobb kormányaink nem lesznek.

-----

A szikláknak a Holdon éles élük van?

Az űrhajósok a Holdon több alkalommal is elestek, de semmi érdeklődést nem mutattak, a talajon lévő töredezett sziklák lyukat szakítanak-e a túlnyomásos űrruhájukon? Nem zavartatták magukat, hogy megnézzék van-e repedés (a ruhán), és más űrhajósok sem ellenőrizték egymást, hogy megnézzék a ruhájuk kitart-e.

Az űrhajósok úgy viselkedtek, mintha nedves homokba lennének, ahol biztonsággal eleshetnek. A nedves homok megmagyarázná azt is miért hagytak lábnyomokat.

A Surveyor űrhajó által készített képek a Holdat összetört sziklák elegyének mutatják. Ha néhány sziklának éles az éle, az elesés lyukat szakíthat az űrruhán.

Nem tudhatjuk meg milyen a Hold felszíne, amíg jobb kormányaink nem lesznek.

-----

A NASA táplálja a Star Trek fantáziákat

Az Apollo eltorzította az univerzumról alkotott képünket, és különösen az űrutazásét. A NASA azt a benyomást keltette, hogy az űrutazás tréfás és egyszerű. Emiatt emberek milliói hiszik, ha van élet más bolygókon, átutaznak az űrön, és néhányuk meglátogatja a Földet.

Néhány sci-fi író fantázia (regényeket) írt, amiben a világegyetem tele van inteligens lényekkel, akik gyorsabban utaznak a fénynél, és gyakran összejönnek egy pohár sörre.

-----

A világűr borzalmas

Úgy tűnik emberek milliói fantáziálnak a világűrről, és gyerekek ezrei álmodnak róla, hogy űrhajósok legyenek. Ha a NASA elmondaná az igazságot a világűrről, az a sok képzelgés semmivé válna. Emberek milliói vesztenék el az érdeklődésüket a távcsövek, a NASA, a csillagászat, a Star Trek, és az UFO-k iránt. Emberek milliói kezdenének rádöbbenni, a Föld hihetetlenül gyönyörű része a világegyetemnek.

A NASA-nak van néhány érdekes fotója a világegyetemről, de semmije sincs (a NASA-nak) ami olyan szép lenne, mint a Napkelte, Napnyugta, egyetlen NASA fotó sem múlja felül (szépségében) a mező virágait, vagy a havas erdőt, vagy a sziklák között futó patakot.

A Föld hihetetlenül szép, de hány ember veszi ezt észre? A Föld élvezete helyett, milliók fantáziálnak a világűrről és az idegenekről.

Az Apollo nem szándékosan de azt okozta, hogy az Amerikaiak idejüket és pénzüket pocsékolják az űrre és a rakétákra. Ha az emberek rájönnének milyen borzalmas a világűr, észrevennék milyen szép a Föld, és talán elcsodálkoznának, miért pocsékolunk olyan sok pénzt a NASA-ra, mikor az erőfeszítéseinket gyönyörű kertekkel díszített szép városok építésére is fordíthatnánk.

Forrás: http://www.osszeeskuveselmeletek.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dreamkiller.blog.hu/api/trackback/id/tr293204685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.