Dreamkiller

politika, igazsag, deviza, hitel, átverések, csalás.

FONTOS!

Ha van velemenyed, vagy egy cikked, amit latni szeretnel az oldalon, azt ide kuld: dreamkiller01@rocketmail.com Az oldal es annak szerzoi elitelnek minden eroszakra buzdito, rasszista, kirekeszto tevekenyseget. Ilyen jellegu kommentek irasa, vagy ilyen jellegu oldalak linkjeinek az oldalon valo elhelyezese szigoruan TILOS!

Ajánlott oldalak

Friss topikok

Címkék

11 (1) 15 (1) alexa (1) amerika (2) anglia (1) báb (1) bank (5) barack (1) béke (1) czirmes (2) deviza (5) devizahitel (5) ellehetetlenülés (3) elnök (2) európa (1) fed (2) for (1) forradalom (2) haza (2) hazugság (4) hitel (4) hitelkárosultak (2) illegális (4) imf (1) jogtalan (5) jorge (1) kamat (1) károsult (3) követelés (2) köztársaság (1) levél (1) london (1) magyarország (1) narvaez (1) new (1) obama (1) október (1) parlament (1) pénz (1) per (2) street (1) szakszervezet (1) szeptember (1) szerződéssemmisség (3) tüntetés (1) uzsora (4) v (1) vendetta (1) wall (1) wtc (2) york (1) zeitgeist (1) Címkefelhő

A kreált terrorizmus?

2011.09.05. 18:52 Dreamkiller.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A világot egy maréknyi üzleti hatalom vette át, amely uralja a megélhetésünkhöz szükséges erőforrásokat, és a pénzt, ami az erőforrások megszerzéséhez szükséges. Miután a belső piacokat megnyitották, az árfolyamok összefonódtak, amiket a tőkepiacokon manipulálnak, a nemzeti gazdaságok csődbe mennek a globalizmus jegyében. Nincs olyan, hogy Amerika vagy demokrácia, csak multicégek vannak. Ezek a mai nemzetek. A globalizáció alapja nem az ember, hanem a gazdaság és a pénzügyi rendszer. De ahogy az egyenlőtlenségek növekednek, egyre több embernek lesz elege és tiltakozik. Ezért új módszert találtak ki, hogy kezelni tudják a rendszer ellenségeit: megkreálták a terroristát. Az Al-Kaida egy amerikai számítógépes adatbázis neve, amelyet az amerikaiak által támogatott szent háborúban használtak a 80-as években – mondja egy veterán francia hírszerző.

2007-ben az USA-ban a Védelmi Bizottság 161,8 milliárd dollárt kapott a terrorizmus elleni harcra. A Nemzeti Terrorista Központ nyilvántartása szerint 2004-ben 1907 személyt öltek meg terrorista támadásban, ebből 68 amerikai nemzetiségű. Kissé cinikus összehasonlításként ebben az évben kétszer annyi ember hal meg mogyoróallergiában, mint terrorizmusban. A vezető halálok Amerikában a koszorúér-elzáródás, amely 450 ezer embert öl meg évente, noha a kormány a betegség kutatására mindössze 2,9 milliárd dollárt fordított 2007-ben. De mivel az Al-Khaida minden egyes hírben felbukkan, ahol amerikai érdekek sérelméről siránkoznak, a mítosz egyre csak nő! Az agyrém odáig fajult, hogy 2008-ban Bush egyik vezető embere megirigyelte a Monty Pythont, és azt javasolta a Kongresszusban, hogy hivatalosan is küldjenek hadüzenetet az Al-Khaidának! 2008-ban 1 millió ember került fel az USA terrorista listájára. Ez a terrorista elhárítás nem a lakosságot védelmezi, hanem a növekvő Amerika-ellenességet akarja letörni a világban, aminek az okozói a multik. A rendező szerint napjaink valódi terroristái nem éjszaka találkoznak, és nem kiáltoznak Allah Akhbart, hanem 5000 dolláros öltönyt viselnek, és a legmagasabb pénzügyi és kormányzati körökben dolgoznak.

Afganisztán esete a demokráciával:

Afganisztán 1980 előtt 0%-kal részesedik a világ ópiumtermesztéséből. Miután 1986-ban a mujahedek megverik a szovjeteket amerikai segédlettel, a részesedés már 40%. 1999-ben ugyanez a szám 80%. A talibánok 2000-ben felszámolják az összes termőterületet. 2001-ben Bush előtt hever az invázió terve, két nap múlva jön a casus beli, azaz szeptember 11. Ma az amerikai kontroll alatt tartott Afganisztán adja a világ ópiumtermesztésének 90%-át... 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dreamkiller.blog.hu/api/trackback/id/tr793204712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása