Dreamkiller

politika, igazsag, deviza, hitel, átverések, csalás.

FONTOS!

Ha van velemenyed, vagy egy cikked, amit latni szeretnel az oldalon, azt ide kuld: dreamkiller01@rocketmail.com Az oldal es annak szerzoi elitelnek minden eroszakra buzdito, rasszista, kirekeszto tevekenyseget. Ilyen jellegu kommentek irasa, vagy ilyen jellegu oldalak linkjeinek az oldalon valo elhelyezese szigoruan TILOS!

Ajánlott oldalak

Friss topikok

Címkék

11 (1) 15 (1) alexa (1) amerika (2) anglia (1) báb (1) bank (5) barack (1) béke (1) czirmes (2) deviza (5) devizahitel (5) ellehetetlenülés (3) elnök (2) európa (1) fed (2) for (1) forradalom (2) haza (2) hazugság (4) hitel (4) hitelkárosultak (2) illegális (4) imf (1) jogtalan (5) jorge (1) kamat (1) károsult (3) követelés (2) köztársaság (1) levél (1) london (1) magyarország (1) narvaez (1) new (1) obama (1) október (1) parlament (1) pénz (1) per (2) street (1) szakszervezet (1) szeptember (1) szerződéssemmisség (3) tüntetés (1) uzsora (4) v (1) vendetta (1) wall (1) wtc (2) york (1) zeitgeist (1) Címkefelhő

Védőoltásokban a leukémia, AIDS és Rák vírusok ? A legnagyobb tudós ismerte be...+ a H1N1 botrány igazságai

2011.09.27. 14:57 Dreamkiller.

A világ egyik legnagyobb vakcina szakértője, a Mercknek dolgozó Dr. Maurice Hilleman beismeri a leukémia, AIDS és rák vírusok jelenlétét védőoltásokban.

Fordította: O. László
A védőoltás-történelem egyik legnagyobb vakcina-tudósa - a Mercknek dolgozó - Dr. Maurice Hilleman saját maga rögzített egy tudós kollégáival való beszélgetést, melyben nyíltan bevallja, hogy a vakcinák, amiket amerikaiaknak beadtak leukémia és rák vírusokkal voltak megfertőzve.

Erre kollégái nevetésben törnek ki (hallhatjuk a hangfelvételen is), gondolván valószínűleg, hogy ez nevetséges...Ezután arra utalnak, hogy mivel legelőször ezeket a vakcinákat Oroszországban tesztelték, így segíteni fog majd az amerikai olimpikonoknak, hogy megnyerjék az Olimpiát, ha az orosz sportolókat -ahogy ők mondják - "tumorokkal töltik meg" !!! , azaz ilyenekkel oltják be.

Ez nem összeesküvés elmélet, hanem a Merck legnagyobb tudósának szavai, akinek valószínűleg fogalma sem volt róla, hogy majdan ez a beszélgetés felkerülhet az internetre (hiszen akkoriban, mikor ezeket mondta még az internet nem is létezett). valószínűleg azt gondolta ez a beszélgetés örökre titok marad...Amikor megkérdezték, miért nem mondja el a sajtónak, csak annyit felelt: "ez egy tudományos affér a tudományos közösségen belül".

Más szavakkal, az oltásokon dolgozó tudósok egymást fedezik és megtartják piszkos kis titkaikat, hogy soha ne derüljön ki az igazság....NO COMMENT

A beszélgetés VIDEÓját itt találjátok meg. 

Ilyenkor joggal felmerül mindenkiben az a bizonyos év eleji "SERTÉSINFLUENZA-KAMPÁNY, hogy mindenkit, de gyorsan és már azonnal oltsunk be" dolog, amiben sajnos nagyon sokan beadatták maguknak és gyerekeiknek azt a vackot. Viszont már az egész világon megjelent egy tudatos réteg, aki utánanéz dolgoknak és azt mondta, köszöni szépen, de nem akarja azt a mérget beadatni magának. Erről és sok minden piszkos dologról beszél az egész botrány kirobbantója, aki azóta az ENSZ és a WHO elé vitte az oltóanyagok megmérgezésének ügyét....

Ha még nem láttátok volna, ajánlom figyelmetekbe:


Jane Bürgermeister egy Osztrák-Ír újságíró, aki Bécsben él és aki tavaly (2009) került a nyilvánosság reflektorfényébe amikor, felháborodva a H5N1 (Madárinfluenza) fertőzött mintái terjesztésére amiket a Baxter Pharmaceuticals küldött Európai laboratóriumokba, nyilvánosságra kezdte hozni a dolgot és több hatóságot megpróbált feljelenteni. Azóta sokak számára hőssé vált a polgári jogok védelmében játszott szerepe miatt a kötelező tömeges oltás fenyegetése ellen.
Február közepén ismét találkoztam Jane-el és arról beszélgettünk, hogy miként érzékeli a győzelmet és a megkönnyebbülést, ami a nagyon intenzív és nyilvánvalóan nagyon sikeres kampányát követte. Ő meg én is elmélkedünk, ünnepelünk és a Lisszaboni Szerződésről is beszélünk meg a következményeiről az Európai Unió polgárai számára. A videófrissítés véget ért egy félóra után és egy érdekes meg közvetlen kamerán-kívüli beszélgetés követte, amit a szobában lévő mikrofon jó minőségben rögzített.

A BESZÉLGETÉS TELJES MAGYAR NYELVŰ ÁTIRATA ITT OLVASHATÓ. MEGDÖBBENTŐ legfőképpen a végén lévő dolgok

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dreamkiller.blog.hu/api/trackback/id/tr403260244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

€ŁmĘŘEnGé$ 2014.06.02. 14:04:46

Ekkora baromságot! Ne is zavarjon, hogy a felsoroltak közül (leukémia, AIDS, rák) egyik se vírus :D Maximum a HIV lehetne, de mindegy.
süti beállítások módosítása