Dreamkiller

politika, igazsag, deviza, hitel, átverések, csalás.

FONTOS!

Ha van velemenyed, vagy egy cikked, amit latni szeretnel az oldalon, azt ide kuld: dreamkiller01@rocketmail.com Az oldal es annak szerzoi elitelnek minden eroszakra buzdito, rasszista, kirekeszto tevekenyseget. Ilyen jellegu kommentek irasa, vagy ilyen jellegu oldalak linkjeinek az oldalon valo elhelyezese szigoruan TILOS!

Ajánlott oldalak

Friss topikok

Címkék

11 (1) 15 (1) alexa (1) amerika (2) anglia (1) báb (1) bank (5) barack (1) béke (1) czirmes (2) deviza (5) devizahitel (5) ellehetetlenülés (3) elnök (2) európa (1) fed (2) for (1) forradalom (2) haza (2) hazugság (4) hitel (4) hitelkárosultak (2) illegális (4) imf (1) jogtalan (5) jorge (1) kamat (1) károsult (3) követelés (2) köztársaság (1) levél (1) london (1) magyarország (1) narvaez (1) new (1) obama (1) október (1) parlament (1) pénz (1) per (2) street (1) szakszervezet (1) szeptember (1) szerződéssemmisség (3) tüntetés (1) uzsora (4) v (1) vendetta (1) wall (1) wtc (2) york (1) zeitgeist (1) Címkefelhő

O K T Ó B E R 1 5.

2011.09.25. 15:10 Dreamkiller.

Az emberek ébredeznek, részesei vagyunk annak a mozgalomnak, amely az egész világon változásokat akar.
Nem rendszereket akarunk azonnal megdönteni, nem káoszt akarunk, hanem akciókat és új folyamatokat, amelyek meggyorsítják a politikai és gazdasági rendszereink megújulását.

Ennek az alapja a MI részvételünk, a nyomásgyakorlásban és a részvétel kereteinek tágításában egyaránt!
Éppen ezért folytatjuk, erősítjük a szervezkedést október 15. után!
Vegyünk részt a mozgalom alapvetéseihez illeszkedő tüntetéseken, megmozdulásokon, párbeszédekben, élőláncokban!
Akarjunk, próbáljunk, tudjunk részt venni a minket érintő folyamatokban, a lakókörnyezetünktől az országos döntéshozatalig.
Kezdjük közvetlen közelben: beszélgessünk a szomszédainkkal, környezetünkkel, online közösségeinkkel.
Hozzunk létre/alakítsunk új közösségeket, munkacsoportokat, hálózatokat, ahol megfogalmazhatjuk jövőre vonatkozó elképzeléseinket, és érdekeinket jobban érvényesíthetjük.
Minden erőnkkel törekedjünk a politikai és gazdasági hatalom átalakítására, az emberek hatalommal való felruházására.

Követeljük, hogy biztosítsanak valós teret az állampolgárok és társadalmi szervezetek részvételének, minden döntési mechanizmusba alapvetően épüljön be az érintettek bevonása!

Minden pusztán politikai, vagy gazdasági előnyszerzésre alapuló döntés és intézkedés ellen harcolni fogunk!

O K T Ó B E R 1 5.

A mozgalomban magánemberként veszünk részt, így mindannyiunk közös felelőssége a mozgalom és október15 alakítása! Vegyetek részt!

Éppen ezért buzdítunk benneteket, hogy gondolkozzatok, dolgozzatok üzeneteitek megfogalmazásán és közzétételén október 15.-én, de előtte és utána is!

Mire is gondolunk? Azon dolgozunk, hogy néhány alapvető kérdés mentén párbeszédet kezdeményezzünk, ennek keretei most formálódnak, néhány napon belül híreket adunk róla.

O15. – alapvető keretek:

(Bízunk vidéki helyszínek csatlakozásában is!)

Október 15-én délután gyertek a Gödörhöz! (Budapest, Deák tér)
(Ekkor rendezik itt meg a Szegénység Elleni Küzdelem Világnapját is. Addigra már gyűlnek a véleményeink, kérdéseink, javaslataink, lesz miről beszélni).

18 órakor az Erzsébet téren találkozunk.
Negyed 7-kor elindulunk a Bajcsy-Zsilinszky úton a Bazilika felé.
Út közben flashmobokat, részvételi akciókat tervezünk (tervezzetek ti is!)

A fáklyákkal a kezünkben sétálunk végig a Sas utcán, egészen a Szabadság térig (19 óra körül), ahol szót, hangot, képet, formát adunk egymásnak és a mozgalomnak.

Készüljetek kreativitásotokkal, táblákkal, üzenetekkel, performace-okkal…MINDENNEL!
OKTÓBER15 VILÁGFORRADALOM! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dreamkiller.blog.hu/api/trackback/id/tr693255174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása