Dreamkiller

politika, igazsag, deviza, hitel, átverések, csalás.

FONTOS!

Ha van velemenyed, vagy egy cikked, amit latni szeretnel az oldalon, azt ide kuld: dreamkiller01@rocketmail.com Az oldal es annak szerzoi elitelnek minden eroszakra buzdito, rasszista, kirekeszto tevekenyseget. Ilyen jellegu kommentek irasa, vagy ilyen jellegu oldalak linkjeinek az oldalon valo elhelyezese szigoruan TILOS!

Ajánlott oldalak

Friss topikok

Címkék

11 (1) 15 (1) alexa (1) amerika (2) anglia (1) báb (1) bank (5) barack (1) béke (1) czirmes (2) deviza (5) devizahitel (5) ellehetetlenülés (3) elnök (2) európa (1) fed (2) for (1) forradalom (2) haza (2) hazugság (4) hitel (4) hitelkárosultak (2) illegális (4) imf (1) jogtalan (5) jorge (1) kamat (1) károsult (3) követelés (2) köztársaság (1) levél (1) london (1) magyarország (1) narvaez (1) new (1) obama (1) október (1) parlament (1) pénz (1) per (2) street (1) szakszervezet (1) szeptember (1) szerződéssemmisség (3) tüntetés (1) uzsora (4) v (1) vendetta (1) wall (1) wtc (2) york (1) zeitgeist (1) Címkefelhő

Tüntetés sorozat, ott kell lennünk!!!

2011.09.15. 09:40 Dreamkiller.

Hétfőn a parlamenti szezonnal együtt az őszi tüntetési szezon is elindult, a nyitó ülésnapon különféle szakszervezetek képviselői élőláncot vontak a parlament köré, hogy így tiltakozzanak a kormány megszorító intézkedései ellen. Az esemény ugyan kétségtelenül nem rengette meg alapjaiban a rendszert, de ez még csak a kezdet volt, és tavasszal is csak a szezon végére forrósodott a Pintér, takarodj!-ig a hangulat. A tiltakozások ősszel is folytatódnak.

Rögtön ezen a pénteken jön a következő demonstráció, a devizahiteleseké a Magyar Nemzeti Bank épülete előtt. Bár a kormány hétfőn bejelentett egy tervet a hitelesek megmentésére, ez csak egy kisebb - a legújabb hírek szerint egyre kisebb - részüket érinti, ráadásul jellemzően éppen a legjobb helyzetben lévőket, így nem vált okafogyottá a tüntetés. A koreográfia hasonló lesz a hétfőihez, most is élőlánc készül, a végén pedig egy petíciót adnak át Simor András jegybankelnöknek.

 

Akik a jogokért tüntetnek

Ennél látványosab lehet a szeptember 29-re tervezett szakszervezeti tüntetés, mely a szervezők szerint nem is egyszerűen csak egy tüntetés lesz, hanem a D-Day névre keresztelt, meghatározatlan időre meghirdetett sztrájk- és tüntetéssorozat első része, mely a demokráciáért, a szociális biztonságért, az emberi és a munkavállalói jogok megőrzéséért küzd.

 

A sorozatban hetven szakszervezet, civil- és társadalmi szervezet vesz részt, és fontos szerepet vállalnak benne a legütősebb tavaszi akciók vezetői, például Árok Kornél, a Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezetének elnöke és Kónya Péter, a Fegyveres és Rendvédelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetségének elnöke. Az akciók között lesz ülősztrájk, kerekasztal-megbeszélés, nagygyűlést és félpályás útlezárásokat tartanak az ország különböző pontjain.

A sorozat - mely a szervezők szerint politikamentes és kérnek is minden résztvevőt, ne csináljanak belőle politikai rendezvényt - szeptember 29-én ülősztrájkkal kezdődik a Clark Ádám téren. Másnap, szeptember 30-án társadalmi kerekasztal-megbeszéléssel folytatódik a Kossuth téri Nagy Imre szobornál. Október elsején tiltakozó naggyűlés lesz, szintén a Kossuth téren, közben az ülősztrájk is folytatódik. Október 3-tól pedig beindulnak az útlezárások az ország különböző pontjain. De vajon kap-e most Pintér levágott kutyafejet?
Akik egész Európában tüntetnek

Mivel az akciókat határozatlan ideig hirdették meg, az sem kizárt, hogy október 15-ig eltart, amikor viszont európai szintű tiltakozási hullámtól kaphat új lendületet. Az interneten szerveződik az a több országra kiterjedő szerveződés, mely általános tiltakozó akciót szervez a gazdasági válság és a korrupt politikai rendszer miatt. Az alapján, amilyenek tavasszal voltak például a spanyol és görög akciók, számíthatunk újabb látványos jelenetekre.
Akik a rendszer ellen tüntetnek

Aztán jön október 23., az Egymillióan a sajtószabadságért-csoport újabb tüntetése, mely a szervezők szerint a legnagyobb tüntetés lehet a rendszerváltás óta. A Nem tetszik a rendszer névre keresztelt tüntetés az Orbán-rendszer egésze ellen szervezett tiltakozó akció, melyre ezúttal már, a korábbiaktól eltérően, minden ellenzéki párt és mozgalom támogatóit várják.

 

Ébredj Magyarország!!! 

Szólj hozzá!

Címkék: magyarország hazugság parlament tüntetés európa bank deviza szakszervezet devizahitel jogtalan uzsora

A bejegyzés trackback címe:

https://dreamkiller.blog.hu/api/trackback/id/tr463228869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása