Dreamkiller

politika, igazsag, deviza, hitel, átverések, csalás.

FONTOS!

Ha van velemenyed, vagy egy cikked, amit latni szeretnel az oldalon, azt ide kuld: dreamkiller01@rocketmail.com Az oldal es annak szerzoi elitelnek minden eroszakra buzdito, rasszista, kirekeszto tevekenyseget. Ilyen jellegu kommentek irasa, vagy ilyen jellegu oldalak linkjeinek az oldalon valo elhelyezese szigoruan TILOS!

Ajánlott oldalak

Friss topikok

Címkék

11 (1) 15 (1) alexa (1) amerika (2) anglia (1) báb (1) bank (5) barack (1) béke (1) czirmes (2) deviza (5) devizahitel (5) ellehetetlenülés (3) elnök (2) európa (1) fed (2) for (1) forradalom (2) haza (2) hazugság (4) hitel (4) hitelkárosultak (2) illegális (4) imf (1) jogtalan (5) jorge (1) kamat (1) károsult (3) követelés (2) köztársaság (1) levél (1) london (1) magyarország (1) narvaez (1) new (1) obama (1) október (1) parlament (1) pénz (1) per (2) street (1) szakszervezet (1) szeptember (1) szerződéssemmisség (3) tüntetés (1) uzsora (4) v (1) vendetta (1) wall (1) wtc (2) york (1) zeitgeist (1) Címkefelhő

A bankokat sajnálni??? LOL

2011.09.14. 22:13 Dreamkiller.

Mostanaban, ahogy ezrevehettetek egyre jobban rakattantam a devizahitelesek temara.

Nem veletlen felhaborito amit a bankok csinalnak, lopnak, csalnak, elveszik az emberek osszekuporgatott vagyonat, hazat, teszem hozza jogtalanul.

Az alabbi video az utca emberenek velemenyeit mutatja be.1:12-nel nagyon erdekes az uriember tudatlansaga.

 

Ezek a bankok nem allami bankok, kit erdekel ha csodbe mennek. Ha a sarki kis bolt csodbe megy az sem erdekel senkit pedig O nem milliardokkal gazdalkodik. Higgyetek el a bankok mar annyira megszedtek magukat a kisemmizesunkbol, hogy ha "csodbe" is mennek, akkor is pluszba lesznek!

NE FIZESSETEK A TORLESZTO RESZLETETEK, HA A LAKAS VOLT A FEDEZET ES A BANK EGY OLDALUAN MODOSITOTTA A SZERZODEST, MIVEL EZZEL A BANK TORVENYT SERTETT!!!

PERE;JETEK!!! 

Szólj hozzá!

Címkék: bank hitel deviza

A bejegyzés trackback címe:

https://dreamkiller.blog.hu/api/trackback/id/tr433228207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása